Regionální přebor škol

03.11.2015 16:08

Dne 03.11.2015 se v Benešově konal Regionální přebor škol, v němž byly podle nové koncepce sdruženy okresy Benešov a Kutná Hora. Děti z našeho oddílu startovaly ve dvou družstvech: v mladších žácích nás reprezentovala ZŠ Sázava a ve starších žácích ZŠ Uhlířské Janovice.

Ve skupině mladších žáků hrálo 7 týmů, které bojovaly o 2 postupová místa na Krajský přebor. Bohužel se však na sraz před odjezdem nedostavil jeden z hráčů, takže morálka ostatních "tří mušketýrů" klesla pod bod mrazu. Ani přes veškerou snahu vedoucího družstva se Anežku Havelkovou, Stellu Vavříkovou a Daniela Ofnera nepodařilo vyburcovat z letargie, čehož výsledkem byla jediná výhra nad ZŠ Chocerady (3:1) a družstvo tak ze sedmi týmů obsadilo 6. místo.

Čest oddílu naštěstí  ve skupině starších žáků zachránil tým ZŠ Uhlířské Janovice (hrálo 5 družstev), v němž startovali z našich členů Jarmila Plechatová, Marek Klepal, Ondřej Houda a Vlastimil Trnka. Družstvo obsadilo 2. místo, což znamená postup na Krajský přebor - gratulujeme!